Zoek

  Wilt u advies of heeft u een vraag?

  Neem contact op met één van de partners. Wij staan klaar om u verder te helpen.

  Diensten

  The AccelerationGroup biedt de volgende diensten aan:

  Programma’s

  Wij hebben een kenmerkende pragmatische aanpak voor het versnellen van commerciële prestaties en versterken van de commerciële keten. Focus op acquistie, development en retentie, krachtige salesorganisatie en effectieve channel mix.

  Interim

  Mensen maken succes. Onze ervaren professionals zijn onze kracht. Wij selecteren interim professionals op prestaties, drijfveren en talenten. Wat beweegt ze en hoe komen ze tot een optimale prestatie? Zo hebben wij de 50 beste commerciële interim managers!

  Recruitment

  • Ruim 50% van de mismatches gaat mis op persoonlijk klik, terwijl er in de search vaak allen gekeken wordt naar motivatie en capaciteiten.
  • Wij zijn 100% transparant naar de kandidaat EN naar de opdrachtgever. Open en direct
  • Ruim 90 % van al onze geplaatste kandidaten werken na 1 jaar nog steeds bij de opdrachtgever.
  • Wij kunnen afspraken te maken over vroegtijdig vertrek en garanties zijn bespreekbaar

  Dus heb je ondersteuning nodig bij het vinden, aantrekken en bemiddelen van: Commerciële transformators: Verbeteraars, Energie-gevers, Verschilmakers, Durvers en Veranderaars?
  Wij vinden die Marketeers en Sales mensen en geven de zekerheid en zijn transparant over de inhoud en het proces. Call it expertise or instinct: We deliver results.

  Pitch in a Day

  Onder het mom van "doe wat je zegt" introduceert The AccelerationGroup met de hulp van onze Associate Ariën Breunis een nieuw product: Pitch in a Day.
  Bij een succesvol bedrijf hoort een scherpe merkpositionering en een duidelijke definitie van waar je voor staat en voor wie je het doet. Wij helpen daar graag bij.

  Waardeketen

  The AccelerationGroup werkt met professionals die acteren binnen de commerciële waardeketen en met specialisten die onderliggende domeinen beheersen zoals CRM, Lead management, Channel en Data. Wij werken aan de commerciële waardeketen voor corporate, groot MKB en Scale-ups.