Recruitment

Wat doen we
We helpen graag met zoeken met het vinden van de beste commerciële mensen voor de vast rollen van Marketing en Sales in uw organisatie invullen, met name Senior commerciële rollen met blijvende impact.

Onze aanpak
We kunnen er kort over zijn: Wij hebben als doel zo snel als mogelijk 4 personen met de beste relevante cv’s aan tafel te krijgen bij u als opdrachtgever.

Hoe?
We werken met je samen in 6 stappen naar resultaat:

Stap 1: Opstellen van functieprofiel door The AccelerationGroup o.b.v. input opdrachtgever:

We kijken juist NIET naar de specificaties, maar juist naar gewenste competenties, bedrijfscultuur, allergieën, wensen en we willen snappen waarom kandidaten uit vorige recruitment activiteiten geen match waren: Deze inzichten zijn cruciaal voor een echte match.

Stap 2:  Search d.m.v. sourcing, database / network search & headhunting:

We zetten ons partner netwerk in en we werken samen met onze collega’s die snel en effectief een goede search doen. Deze specialisten maken een longlist waarop we (samen met de opdrachtgever) 2 a 3 iteraties doen. Soms zetten we zelfs Artificial Intelligence (AI) om de competenties te matchen.

Stap 3: Selectie door The AccelerationGroup o.b.v. profiel, cultuurmatch en competenties

Eerste scan via telefonische interviews, 2de selectie ronde face 2 face.

Stap 4: Carrousel met korte kennismaking met 3 tot 6 kandidaten

Bij de opdrachtgever d.m.v. korte maar stevige interviews zodat we snel to the point komen

Stap 5:  een 2e ronde sollicitatiegesprekken bij opdrachtgever

Diepte-interviews met de overgebleven 2 a 3 kandidaten – bij voorkeur door 2 a 3 andere collega’s van de opdrachtgever – dit zorgt voor een gedragen beslissing in de organisatie.

Stap 6: Onderhandeling, opmaak arbeidscontract en tekenen arbeidscontract.

Na elke stap geven wij een update over de voortgang van de procedure. Waar nodig nemen we ook een actieve rol in de sollicitatieprocedure en de bemiddeling van het arbeidscontract.

Ervaring
The AccelerationGroup biedt jarenlange expertise op het gebied van commercieel interim-management en zoekt en vindt alleen succesvolle professionals. Onze focus ligt op de senior commerciële rollen (marketing & sales) binnen de ICT (o.a. Datacenters, Software), Telecom, Finance (Banken en verzekeraars), Automotive, en Retail sector. Wij werken pragmatisch en gaan voor een blijvend resultaat met impact.

Nieuwsgierig?
Benieuwd naar een persoonlijke toelichting van onze diensten en ervaring, neem dan direct contact met ons op.
Recruitment Partner, Sven Fremeijer op +31 6 31 932830, Sven@accelerationgroup.nl

Sven Fremeijer

Neem contact op met Sven Fremeijer voor meer informatie over commerciële projecten.