Recruitment

Onze aanpak
Als u wilt groeien en te maken hebt met een snel veranderende markt heeft u bewezen goede commerciële professionals nodig. Mensen die begrijpen wat er moet gebeuren en die snel effectief kunnen zijn. Gedreven mensen die impact kunnen bewerkstelligen. Mensen die passen in de cultuur. Die begrijpen waar de klant behoefte aan heeft. Die het verschil kunnen maken. Het is van belang goede mensen op strategische posities aan u te kunnen binden. En dan wilt u ook snel kunnen schakelen om zo geen kansen te missen.

Wij kunnen samen met u deze zoektocht in zeer korte tijd realiseren. Wij staan continu in contact staan met de allerbeste commerciële mensen waarvan wij weten wat hun drijfveren zijn en waar hun krachten liggen. Wij zoeken de juiste match, selecteren, scherpen aan en pakken heel snel door. We houden u op de hoogte van de voortgang en begeleiden van het begin tot en met het contract. Graag houden we vinger aan de pols, ook na de onboarding. Wij borgen dat wij de juiste kandidaat gevonden hebben die ook daadwerkelijk goed past en daardoor het verschil kan gaan maken.


Ervaring
The AccelerationGroup biedt jarenlange expertise op het gebied van commercieel interim management en werkt alleen met succesvolle professionals. Onze focus ligt op de senior commerciële rollen (marketing& sales) binnen de ICT-, Finance-, Automotive-, Utilities-, en Retail-sector. Wij werken pragmatisch en gaan voor een blijvend resultaat met impact.


Nieuwsgierig?
Benieuwd naar een persoonlijke toelichting van onze diensten en ervaring, neem dan direct contact met ons op.

Sven Fremeijer

Neem contact op met Sven Fremeijer voor meer informatie over commerciële projecten.