[Background: AccelerationGroup | ****]

Ik behoor tot de 50 beste commerciële marketing- en salesexperts van Nederland. Ik realiseer commerciële groei en versterk de marketing strategie. Ben daadkrachtig, no-nonsense, resultaatgericht en planmatig in aanpak. Dat bewijs ik in de praktijk.

Put me to the test!

10 jaar projectkennis, workshops en real time sparren

The AccelerationGroupWil jij verbonden zijn met een bijzondere groep gedreven mensen? Die een uitdaging zoeken, die zich blijvend willen ontwikkelen. Wij geven jou toegang tot een dynamische, interactieve plek waar inhoud, best practices, 10 jaar projectkennis voor jou gebundeld zijn. Waar je workshops kunt volgen, en ‘real time’ met ons kunt sparren. Je kunt jezelf profileren als topper binnen jouw expertisegebied. Je bent in zicht bij marktleiders die op zoek zijn naar mensen als jij. Wij kennen de marktleiders op het gebied van ICT, Finance, Automotive, Utilities, en Retail. Met hen bieden wij interessante en uitdagende interim-klussen. Ter vervanging van een marketing- of salesmanager, of voor een commerciële doorbraak. The AccelerationGroup realiseert al ruim 10 jaar breakthrough-projecten op het gebied van commerciële groei en marketing strategie. Impact, dat is onze drijfveer! Dat lukt alleen als je gezamenlijk werkt aan doelen. Dat willen wij doen met jou. We dagen jou uit: Laat zien wie je bent! Wat kun je? Kan dat beter? Hoe hoog ligt jouw lat? Heb jij het in je om tot de 50 besten te behoren?

Aanmelden!
[Icon: AccelerationGroup | ICT]

ICT

[Icon: AccelerationGroup | Finance]

Finance

[Icon: AccelerationGroup | Automotive]

Automotive

[Icon: AccelerationGroup | Utilities]

Utilities

[Icon: AccelerationGroup | Insurance]

Insurance

[Icon: AccelerationGroup | Retail]

Retail

Onze selectie

TAG commercieel interim management selecteert steeds de allerbesten binnen hun expertisegebied. Wij kijken naar opleiding, ervaring en referenties. En maken een diepgaande analyse van jouw drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden. Sluit jouw profiel aan op ons DNA en de beoogde interim opdracht? Wij zetten jou op de beste plek.

Onze ondersteuning

TAG commercieel interim management ondersteunt bij de voortgang van het project. Je krijgt volledig toegang tot onze kennis en kunde. Een collega-adviseur is je vaste aanspreekpunt. Via ons ben je in voortdurende interactie met andere interim professionals. Elk kwartaal volg je een workshop, specifiek op een commercieel expertisegebied. Je verrijkt je eigen kennis en vergroot de kans op een uitdagende klus.

Wet DBA

OOver de werkverhouding met onze interim-managers bestaat geen enkel fiscaal-juridisch misverstand. TAG commercieel interim management maakt altijd gebruik van een goedgekeurde modelovereenkomst van de belastingdienst.