Snel naar

Programma’s

Meer informatie

Recruitment

Meer informatie

Klanten

Meer informatie

Je kunt van ons de implementatie van commerciële plannen verwachten. Ons werk wordt begeleid door zeer bekwame interim-management en recruitment teams. Wij bieden jouw bedrijf maatwerkprogramma’s: van distributie- en partnermodellen tot digitale transformaties; van complete turnarounds naar productrealisatie en lancering, tot pricing, de transitie van offline naar online en workshops. We streven naar een commerciële acceleratie voor jouw bedrijf en haar mensen.

Services

Wat doen jullie met data?

Klantdata zijn vaak onvolledig en versnipperd in een organisatie aanwezig. Samen met MarketResponse scheppen we in een digitaal proces heel snel overzicht, creëren we een 360° klantbeeld en kunnen we klantprofielen verrijken met externe data. MarketResponse is een van de weinige partijen die dit vergaand heeft gedigitaliseerd, wat mogelijkheden biedt om snel groei te realiseren binnen je bestaande klantenkring en de juiste klanten te behouden.

The AccelerationGroup klantdata

Contact

  • Indien u gegevens invult via onderstaand contactformulier, vragen wij om uw persoonsgegevens. Om deze gegevens te mogen verwerken hebben wij uw toestemming nodig. Door op “Verzend” te klikken geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens voor de afhandeling van uw vraag/bericht. Omdat het belang van uw privacy ook voor ons groot is, hebben wij als The AccelerationGroup regels over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Deze regels vindt u terug in onze privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoeken

Wilt u advies of heeft u een vraag?

Neem contact op met één van de partners. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Neem contact op