Terwijl het einde van 2018 nadert staan we stil bij het afgelopen jaar en blikken we terug op alle mooie momenten en successen. Tegelijkertijd worden we ook geconfronteerd met de dingen die we anders of beter hadden willen doen. Soms neemt de waan van de dag de doelstelling over en loopt het niet helemaal hoe je het voor ogen had.

Een einde van het jaar is de perfecte tijd om hier toch iets langer bij stil te staan. Hoe gaan we dit in het nieuwe jaar beter aanpakken? Welke veranderingen staan er op planning voor het nieuwe jaar? Wanneer grijp ik in als het toch weer mis gaat? Waar moet ik op letten zodat ik het op tijd signaleer en nog kan bijsturen?

The AccelerationGroup gaat ervoor zorgen dat wij in het nieuwe jaar meer in die rol klimmen. We willen meer kennis delen en hoe we onze successen behalen samen met ons netwerk. Samen werken aan die way of working die net dat verschil maakt. Het continu aanpassen van de manier van verandering overbrengen is het ultieme schakelen.

We zijn inmiddels met 10 partners die elkaar versterken. En we zijn altijd op zoek naar thought leaders binnen het commerciële domein die bewezen hebben te kunnen schakelen. Mocht je op basis hiervan interesse hebben om met ons van gedachten te wisselen in het nieuwe jaar, horen we dat graag.

Het weghalen van die beren op de weg om dan weer door kunnen. Dat schakelen wordt steeds beter en makkelijker naarmate je ziet dat het werkt en meer op elkaar afstemt en ingespeeld raakt.

We hebben er zin in! Voor iedereen een voorspoedig 2019!