Associate Frank van der Heijden had een ingeving en besloot een stukje te schrijven:

Ook als interimmer is het een mooi moment voor reflectie en positionering voor 2022

Enkele maanden geleden heeft The AccelerationGroup (TAG) aangegeven op zoek te zijn naar nieuwe associates die zich graag als zelfstandige verbinden aan TAG. Inmiddels zijn de eerste nieuwe associates toegetreden.

Vorige week hebben we vanuit TAG ook een artikel geplaatst over de afronding van het jaar 2021 en de mogelijkheid voor bedrijven om te zorgen dat ze in de startblokken staan om van 2022 een succesvol jaar te maken. Misschien is dit het juiste moment voor zelfstandige interimmers om dezelfde vraag te stellen en te kijken of je in je huidige manier van werken klaar bent voor 2022 of dat je op persoonlijk of zakelijk vlak toe bent aan verandering.

TAG heeft binnen haar netwerk mooie klanten en voert interessante opdrachten uit, met name gericht op commerciële ondersteuning, versnelling en projectmanagement. Voor de invulling van opdrachten, het uitbreiden van het klanten/prospect-netwerk en onderlinge samenwerking, werkt TAG met associates en staan we altijd open voor mogelijkheden om ons team te versterken.

Er zijn verschillende redenen om je aan te sluiten bij TAG, maar de beste argumenten die wij krijgen komen direct van onze associates.

Een veel gehoorde onderbouwing is dat je onderdeel bent van een team dat bestaat uit leuke, eerlijke en bekwame mensen, waar je mee kunt overleggen en sparren over bijvoorbeeld de voorbereiding, de inhoud, het proces en de werkwijze van opdrachten.

Als associate kun je je als TAG positioneren en je opdrachtgevers/ prospects ook een breder portfolio aan professionele support bieden, zij het in de vorm van kennis, recruitment of additionele interimbezetting.

Maar ook de mogelijkheid om onder de vlag van een grotere organisatie het gesprek aan te gaan met klanten om een project met verschillende specialismen op te pakken. De ondersteuning van een organisatie als TAG biedt de klant ook bij grotere projecten het nodige vertrouwen, men kan uit één bron een heel team op een project zetten.

Daarnaast is TAG zelf uiteraard ook continue in gesprek met haar netwerk en pakt de organisatie kansen wanneer die van toegevoegde waarde blijken. Daar komen geregeld mooie opportunities uit die ingevuld kunnen worden door de associates.

En uiteraard – last but not least – is er uiteraard ook ruimte voor interessante en leuke dingen, zoals trainingen, borrels en andere leuke initiatieven.

Als je interesse hebt en graag meer wilt weten over de ervaringen als associate van TAG kun je contact opnemen met Frank van der Heijden, die al 5 jaar als aan TAG verbonden is. Uiteraard zijn Jacco, Pieter en Fedor als partners ook beschikbaar voor een gesprek.

Frank van der Heijden

Neem contact op met Frank van der Heijden voor meer informatie over commerciële projecten.

Pieter Plaisier

Neem contact op met Pieter Plaisier voor meer informatie over commerciële projecten.

Fedor Hoevenaars

Neem contact op met Fedor Hoevenaars voor meer informatie over commerciële projecten.