Snel naar

Recruitment

Meer informatie

Programmas

Meer informatie

Consultancy

Meer informatie

Interim

Meer informatie

Programma’s

Wij bieden jouw bedrijf onze kenmerkende pragmatische aanpak voor het versnellen van commerciële prestaties en versterken van de commerciële keten. Met de focus op acquisitie, development en retentie, krachtige salesorganisatie en effectieve channel mix.

 

The AccelerationGroup Programma's

Consultancy

Heeft jullie bedrijf zwakke punten? Onze consultants verbeteren de effectiviteit van bedrijven door de bestaande werkzaamheden te analyseren. Na de beoordeling creëren wij oplossingen en duidelijke en bruikbare aanbevelingen om jullie bedrijf te helpen efficiënter het doel te bereiken.

 

The AccelerationGroup - Consultancy services vrouw

Wat onze klanten zeggen

“Fedor was een leider met enorm veel energie naar de teams. De unieke stijl resulteerde in een significant resultaat, vooral op het gebied van communicatie en marketing, wat natuurlijk een positieve impact had op de verkoop. Ondanks het korte verblijf op bij Online is er een goede erfenis nagelaten en persoonlijk heb ik veel geleerd. Het was een genoegen om samen te werken, hopend dat we in de nabije toekomst zaken zullen doen.”
The AccelerationGroup Online.nl logo
Youness Quriou – CTO Online.nl – M7 Group
“Omdat The Acceleration Group ook met programma’s werkt, heb je de mogelijkheid om je eigen diensten uit te breiden. Tenslotte kan je alleen minder werk verzetten en beweging realiseren bij de klant dan gezamenlijk. Je voegt daarom waarde toe aan je eigen propositie.”
The AccelerationGroup Lenneke de Jong - Sigmond
Lenneke de Jong-Sigmond Associate The AccelerationGroup

Recruitment

Zijn jullie op zoek naar de beste commerciële mensen voor de vaste senior rollen van Marketing en Sales? Wij helpen.

Hebben jullie ondersteuning nodig bij het vinden, aantrekken en bemiddelen van: Commerciële transformators: Verbeteraars, Energie-gevers, Verschilmakers, Durvers en Veranderaars?
Wij leveren jouw bedrijf die kwalitatieve Marketeers en Sales mensen en wij zijn transparant over de inhoud en het proces.

Call it expertise or instinct: We deliver results.

 

The Accelerationgroup -recruitment management vrouw

Interim Management

Mensen maken succes. Ook in jullie organisatie! Onze ervaren professionals helpen daarbij. Wij selecteren interim professionals op prestaties, drijfveren en talenten. Wat beweegt ze en hoe komen ze tot een optimale prestatie?

Door met elkaar te werken op projecten weten wij wie we wegzetten in jullie bedrijf. En kunnen we zelfverzekerd zeggen dat wij de beste commerciële interim managers hebben!

 

The AccelerationGroup - Interim Management services

Vacatures

The AccelerationGroup Recruitment: Voor een beter commercieel resultaat

The Accelerationgroup is altijd op zoek naar goede commerciële mensen. Zowel (Product) Marketeers, Sales (Account en Directors) en Digitale mensen zijn voor onze opdrachtgevers interessant.

Heb je vragen of wil je sparren? Of zie je jou ideale vacature er niet bij staan?

Neem dan zeker contact op met Sven Fremeijer.

 

The Accelerationgroup - Recruitment contact

Voor Recruitment en Vacatures neem contact op met …

Advies nodig of een vraag?

  • Indien u gegevens invult via onderstaand contactformulier, vragen wij om uw persoonsgegevens. Om deze gegevens te mogen verwerken hebben wij uw toestemming nodig. Door op “Verzend” te klikken geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens voor de afhandeling van uw vraag/bericht. Omdat het belang van uw privacy ook voor ons groot is, hebben wij als The AccelerationGroup regels over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Deze regels vindt u terug in onze privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoeken

Wilt u advies of heeft u een vraag?

Neem contact op met één van de partners. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Neem contact op