Associates

Frank van der Heijden

Frank-Van-der-Heijden-The-Acceleration-Group

Maurice Bres

Maurice-Bres-The-AccelerationGroup

Odile Kransky-Jans

The Accelerationgroup - Odile Kransky-Jans

Robin Hattink

The Accelerationgroup - Robin Hattink

Sven Fremeijer

Sven-Fremeijer-The-Acceleration-Group

Chris de Leeuw

The AccelerationGroup - Chris de Leeuw foto

Erik van der Flier

The Accelerationgroup -Erik van der Flier

Wat is een associate?

The AccelerationGroup Associate is een ondernemer.

Als ondernemer, kun je het ook zelf, maar je wilt relevant blijven, jezelf laden en de optie opdrachten op een goede manier onder brengen of groter maken.

Succesvolle ondernemers moeten regelmatig nee zeggen tegen opdrachten omdat hij/zij al actief is op een lopende opdracht.

Een Associate bij The AccelerationGroup heeft vaak 10 jaar relevante ervaring binnen de commercie en functies bekleed in hoger management.

Of is een specialist /de wizzkid die kan ondernemen en een eigen netwerk heeft die hij aan het werk kan zetten. Je hebt een bewezen trackrecord in acquisitie en opdrachten. Als thought leader ben je een team player, en kun je het zelf doen, maar je wilt sparren en samen optrekken met gelijkwaardige gesprekspartners.

The AccelerationGroup 10% Plan, 90% Executie

What’s in it for you?

Testimonials

“Als Associates binnen TAG zijn wij in staat om met elkaar sneller en met een hogere kwaliteit uiteenlopende commerciële uitdagingen van de klant op te lossen. We bundelen kennis en kracht waar nodig en werken individueel en/of in teamverband naar een gewenst resultaat voor de opdrachtgever.”
Robin Hattink Associate van The AccelerationGroup
The AccelerationGroup Robin Hattink
“Als Associates kunnen wij samen meer bereiken voor klanten: door met meerdere associates samen te werken in projecten. Daarbij ontwikkelen wij samen nieuwe business door gebruik te maken van ieders kennis en ervaringen Ook is het een plezier in onderling contact!”
Maurice Bres Associate van The AccelerationGroup
Maurice-Bres-The-AccelerationGroup

Aanmelden Associate

  • Indien u gegevens invult via onderstaand contactformulier, vragen wij om uw persoonsgegevens. Om deze gegevens te mogen verwerken hebben wij uw toestemming nodig. Door op “Verzend” te klikken geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens voor de afhandeling van uw vraag/bericht. Omdat het belang van uw privacy ook voor ons groot is, hebben wij als The AccelerationGroup regels over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Deze regels vindt u terug in onze privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoeken

Wilt u advies of heeft u een vraag?

Neem contact op met één van de partners. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Neem contact op