Associates

Robin Hattink

The Accelerationgroup - Robin Hattink

Chris de Leeuw

The AccelerationGroup Chris de Leeuw

Erik van der Flier

The AccelerationGroup Erik de Flier

Lenneke de Jong-Sigmond

The AccelerationGroup Lenneke de Jong - Sigmond

Martijn Brandhorst

The AccelerationGroup Martijn Brandhorst

Wat is een associate?

The AccelerationGroup Associate is een ondernemer.

Als ondernemer, kun je het ook zelf, maar je wilt relevant blijven, jezelf laden en de optie opdrachten op een goede manier onder brengen of groter maken.

Succesvolle ondernemers moeten regelmatig nee zeggen tegen opdrachten omdat hij/zij al actief is op een lopende opdracht.

Een Associate bij The AccelerationGroup heeft vaak 10 jaar relevante ervaring binnen de commercie en functies bekleed in hoger management.

Of is een specialist /de wizzkid die kan ondernemen en een eigen netwerk heeft die hij aan het werk kan zetten. Je hebt een bewezen trackrecord in acquisitie en opdrachten. Als thought leader ben je een team player, en kun je het zelf doen, maar je wilt sparren en samen optrekken met gelijkwaardige gesprekspartners.

The AccelerationGroup Over ons

What’s in it for you?

Testimonials

“Als Associates binnen TAG zijn wij in staat om met elkaar sneller en met een hogere kwaliteit uiteenlopende commerciële uitdagingen van de klant op te lossen. We bundelen kennis en kracht waar nodig en werken individueel en/of in teamverband naar een gewenst resultaat voor de opdrachtgever.”
Robin Hattink Associate van The AccelerationGroup
The AccelerationGroup Robin Hattink
“Omdat The Acceleration Group ook met programma’s werkt, heb je de mogelijkheid om je eigen diensten uit te breiden. Tenslotte kan je alleen minder werk verzetten en beweging realiseren bij de klant dan gezamenlijk. Je voegt daarom waarde toe aan je eigen propositie.”
Lenneke de Jong-Sigmond Associate The AccelerationGroup
The AccelerationGroup Lenneke de Jong - Sigmond

Aanmelden Associate

  • Indien u gegevens invult via onderstaand contactformulier, vragen wij om uw persoonsgegevens. Om deze gegevens te mogen verwerken hebben wij uw toestemming nodig. Door op “Verzend” te klikken geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens voor de afhandeling van uw vraag/bericht. Omdat het belang van uw privacy ook voor ons groot is, hebben wij als The AccelerationGroup regels over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Deze regels vindt u terug in onze privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoeken

Wilt u advies of heeft u een vraag?

Neem contact op met één van de partners. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Neem contact op