Partners

Fedor Hoevenaars

Partner
 • Commercial Strategy
 • Commerciële projecten
 • Interim management
 • Recruitment
Fedor-Hoevenaars-The-Acceleration-Group

Meer over Fedor Hoevenaars

Na het afronden van zijn studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus universiteit startte Fedor zijn carrière als managementtrainee bij Exact Software en groeide in korte tijd tot manager van diverse commerciële teams.

Na zijn carrière bij Exact heeft Fedor een functie bekleed als marketingmanager bij een internet startup. Na een korte uitstap naar de mediawereld is Fedor gestart als salesmanager in de Telecom Sector bij BT en is doorgegroeid tot directielid binnen Tele2 Nederland.

Begin 2017 kwam de kans om een lang gekoesterde droom in vervulling te laten gaan te starten als ondernemer binnen een team van andere commerciële talenten bij The Acceleration Group.

Meer informatie

Jacco Zijderveld

Partner
 • Commercial Strategy
 • Commerciële projecten
 • Interim management
 • Recruitment
 • Turnaround
Jacco-zijderveld-The-Acceleration-Group

Meer over Jacco Zijderveld

Jacco is gestart als militair bij een van de speciale eenheden van de Krijgsmacht. Door diverse uitzendingen heeft hij snel ervaren wat crisismanagement en met elkaar resultaat behalen echt inhoudt. Na zijn militaire periode is hij overgestapt naar het bedrijfsleven waar hij o.a. bij Pon in diverse directie functies heeft gewerkt. Hij heeft in zowel de corporate omgeving, als in kleinere MKB werkmaatschappijen (AGU) en Joint Ventures (met Stern NV en ANWB) eindverantwoordelijke functies bekleed.

Jacco is altijd gevraagd om groei te realiseren op plekken waar dat echt nodig was, de zogenaamde ‘Mission Impossibles’. Veel ervaring in performance verbeteringen in Retail, Sales & Marketing.
Jacco heeft zich in juni 2018 aangesloten bij The AccelerationGroup

Meer informatie

Pieter Plaisier

Partner
 • Commercial Strategy
 • Commerciële projecten
 • Interim management
 • Recruitment
The-AccelerationGroup Pieter Plaisier

Meer over Pieter Plaisier

Na zijn studie Bedrijfseconomie aan de EUR is Pieter gestart bij KPN. Vervolgens is hij na verschillende commerciële functies bij Telfort marketing directeur XS4ALL geworden. Daarna voor KPN een aantal snelgroeiende glasvezelproviders overgenomen en geïntegreerd en tot 2017 als directeur regionale marketing werkzaam geweest. Expertise en interesse liggen bij commerciële strategie/ executie en overnames/ integratie. Pieter is in 2019 toegetreden als partner bij The Acceleration Group om te bouwen aan onze verdere groei.

Meer informatie

Recruitment

Sven Fremeijer

Associate
 • Interim management
 • Recruitment
Sven-Fremeijer-The-Acceleration-Group

Meer over Sven Fremeijer

Sven kan worden omschreven als een gedreven doorpakker met een ijzersterk netwerk. Sinds 2007 heeft verschillende (interim) managementfuncties gehad bij o.a. Daimler, Dell, DTG, De Persgroep en Samsung

Vanaf 2012 werkt Sven samen met de The Acceleration Group als consultant op opdrachten waar we werken aan commerciële transities, commerciële projecten voor o.a. Vodafone, ING Bank, WSP Amsterdam, UW Utrecht, SNS bank, Mediamarkt, Online.nl, Ministerie van Binnenlandse zaken.

Vanaf 2018 werkt Sven in Recruitment /Executive Search voor diverse opdrachtgevers waarin hij bemiddelt in Sales en Marketing vacatures.

Zijn zeer uitgebreide netwerk van partners binnen The Acceleration Group, kandidaten en opdrachtgevers is daarbij onontbeerlijk.

Meer informatie

Associates

Frank van der Heijden

Associate
 • Interim management
 • Performance Management
Frank-Van-der-Heijden-The-Acceleration-Group

Meer over Frank van der Heijden

Na het afronden van zijn opleiding Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit heeft Frank in meerdere organisaties gewerkt, waaronder 2 startups en 2 multinationals.
Van 2006 tot 2016 heeft Frank gewerkt voor Vodafone Nederland onder andere als Manager Distribution management and special projects, Head of consumer fixed en manager Corporate Strategy & CSR.

Meer informatie

Gerard van Amerongen

Associate
 • Commercial Strategy
 • Commerciële projecten
 • Interim management
Gerard van Amerongen-The-AccelerationGroup

Meer over Gerard van Amerongen

Na 24 jaar telecom, retail en etail ervaring (de oprichting van BelCompany door Macintosh Retail Group en Pon Holdings, de overname door Vodafone van BelCompany en 5 jaar online ervaring bij Mobiel.nl) ben ik in 2019 gestart als zelfstandig ondernemer.

Ik ben een ervaren en gedreven allround directeur die met een financiële achtergrond altijd op zoek is naar commerciële kansen. Door het bouwen en onderhouden van partnerships meer rendement levert. Die het leuk vindt om processen te stroomlijnen en bovenal simpel te houden. Een resultaatgerichte no-nonsense manager is die samen met collega’s elke dag het beste wil realiseren. Die structuur niet uit het oog zal verliezen en op een prettige informele sfeer controle houdt op doelstellingen. Plezier in het werk en hands-on mentaliteit zijn voor mij de sleutel tot succes.

Meer informatie

Maurice Bres

Associate
 • Commerciële projecten
 • Digital transformatie
Maurice-Bres-The-AccelerationGroup

Meer over Maurice Bres

Helpt bedrijven bij het benutten van digitale technologie, klantgericht ondernemen en het transformeren van de organisatie. Studeerde innovatiemanagement (MSc) en informatica (BSc) in Rotterdam. Heeft ervaring in startups, het MKB en multinationals (Nokia). Bekleedde onder meer (interim) management posities bij Tele2 en VodafoneZiggo.

Maurice’s specialisme ligt in het tot stand brengen van verandering op het snijvlak van technologie, commercie en organisatie. Vertaalt ambitie in een helder actieplan, werkt multidisciplinair en weet in complexe situaties te zorgen voor focus, structuur en resultaten. En waar mogelijk helpt hij mensen en teams graag op weg. Maurice heeft zich in 2020 aangesloten bij de The AccelerationGroup.

Meer informatie

Robin Hattink

Associate
 • Brand Strategy
 • Commercial Strategy
 • Digital transformatie
 • Marketing Strategy
The Accelerationgroup - Robin Hattink

Meer over Robin Hattink

Mijn carrière begon meer dan 20 jaar geleden binnen de telecom-, internet-, mobiele en tv-dienstensector. Van marketing, verkoop, bedrijfsontwikkeling tot verschillende rollen als programmadirecteur.

Het bouwen van sterke organisaties brengt het beste in mij naar boven. Intern extreem goed worden om extern marktleider te worden. Mijn interesse ligt in het werken met mensen, vooral uit klantgerichte bedrijfsonderdelen, met duidelijke dashboard gegevens over de resultaten. Van maand tot maand verbeteren.

Ik ben zeer gemotiveerd om met alle afdelingen / bedrijfsonderdelen binnen een organisatie samen te werken om het beste uit het geleverde product / de dienst te halen. De klant die geniet van de beoogde voordelen, geeft mij de energie die ik nodig heb in mijn dagelijkse werk.

Verder zoek ik vanuit mijn ondernemersgeest altijd naar “out of the box” oplossingen. Ook als deze nog niet bestaan, bouw ik deze graag vanaf het begin met het team.

Meer informatie

Odile Kransky-Jans

Associate
 • Communication Strategy
 • Marketing
 • Marketing Strategy
The Accelerationgroup - Odile Kransky-Jans

Meer over Odile Kransky-Jans

Zelfstandig ondernemen was een intentie die ik als kind al had, dus in 2006 heb ik de stap naar een eigen bedrijf genomen. De eerste jaren managede ik mijn eigen web projectmanagement bedrijf. Na de recessie in 2009 gooide ik het roer om en heb ik verschillende projectmanagement, productmanagement, digital marketing, e-com en social media gespecialiseerde rollen vervuld op projectbasis, als interimmer en als consultant. Projecten waar ik echt energie van krijg zijn go-to-market injecties en product lanceringen.

In mijn carrière heb ik ervaring opgedaan aan bureauzijde en binnen de tech, mode, recruitment, food & beverage en consultancy. De afgelopen jaren ben ik voornamelijk op strategisch niveau actief geweest, ik heb bij verschillende b2c en b2b bedrijven digitale projecten opgezet en begeleid.

Mijn kracht is dat ik mij goed kan verplaatsen in het grote verhaal van de klant, het bedrijf en haar doelgroep, om vervolgens een commerciële versnelling waar te maken. Ik zet graag mijn positieve energie in om met verschillende teams en afdelingen data gedreven resultaten te behalen.

Mijn motivatie is om echt een blijvend verschil te maken, of dat nu ligt aan de introductie van nieuwe werkwijzen, het aanbrengen van structuur, of inzicht geven in verbeterde interne en externe samenwerkingen.

Meer informatie

Chris de Leeuw

Associate
 • Commercial Strategy
 • Commerciële projecten
 • Interim management
 • Marketing Strategy
The AccelerationGroup - Chris de Leeuw foto

Meer over Chris de Leeuw

De interesse in Sales & Marketing zat er al vroeg in, maar na zijn opleiding bedrijfskunde is dat alleen maar groter geworden. Chris creëert sinds 2007 verkoopkanalen binnen MKB en Corporate Nederland (o.a. Telfort zakelijk, KPN MKB en Tele2). Vooral zijn jaren als Commercieel Directeur, actief in de Benelux, Duitsland en Frankrijk hebben hem de nodige knowhow gegeven. Expertise en interesse liggen op het vlak van Commerciële strategie, uitvoering en implementatie, verandermanagement & realiseren van rendabele verkoopkanalen.

Meer informatie

Erik van der Flier

Associate
 • Marketing & sales strategy
 • Omnichannel management
 • Retail Conceptontwikkeling
The Accelerationgroup -Erik van der Flier

Meer over Erik van der Flier

Na zijn studie Bedrijfskunde aan de RU Groningen is hij zijn loopbaan gestart bij DA Drogisterij/parfumerie waar hij van manager interne communicatie is doorgegroeid naar directeur marketing- en communicatie.
Daarna volgden commerciële interim management- en directiefuncties in duurzame FMCG, retail en telecom.
Erik is een gedreven ondernemer met ervaring zowel in MKB als corporate organisaties en ruime expertise in omnichannel sales en marketing.

Hij is een denker die verbeteringen zoekt. Een doener die ze doorvoert. Een doorbijter die pas rust als het resultaat bereikt is. Hij is strategisch sterk met een pragmatische insteek. Veerkrachtig in veranderende omstandigheden.

Toekomstgericht maar nooit ten koste van het goede dat er al is.

Meer informatie

Ambassadeurs

Joost Wijermars

Ambassadeur
Joost-Wijermars-The-Acceleration-Group

Meer over Joost Wijermars

Na het afronden van zijn studie Informatica, elektrotechniek aan de Technische Hogeschool Enschede en technische bedrijfswetenschap en aan de Universiteit Groningen is hij zijn carrière gestart bij KPN. Bij KPN is hij van Keten manager doorgegroeid naar programma-manager binnen Sales & Marketing en heeft zijn carrière bij KPN afgesloten als Directeur Sales & Distributie bij Telfort Zakelijk. Zijn specialisme is het oplossen van complexe vraagstukken binnen de distributie-strategie van bedrijven. Joost heeft van 2016 tot 2019 de rol van Managing Partner vervuld bij The AccelerationGroup.

Joost is ambassadeur van The Acceleration Group.

Meer informatie

Donald Spritzer

Ambassadeur
Donald-Spritzer-The-AccelerationGroup

Meer over Donald Spritzer

In 2000 ben ik na mijn studie in Groningen gestart met een traineeship bij ING. Na enkele marketing functies binnen de financiële dienstverlening, heb ik de overstap gemaakt naar Telecom met als laatste rol Marketing Directeur bij UPC.Ziggo/Ziggo Vodafone.

Ik kom het best tot mijn recht in organisaties in transitie om vanuit daar verder te groeien. Mijn interesse ligt dan ook in het versnellen van commerciële groei. Dit doe ik vanuit een scherpe commerciële strategie met onderscheidende proposities en een sterke claim richting de markt. Inmiddels ben ik ambassadeur bij TAG omdat ik verhuisd ben naar Curaçao.

Meer informatie

Ariën Breunis

Ambassadeur
The AccelerationGroup Arien Breunis

Meer over Ariën Breunis

Marketing lijkt tegenwoordig geobsedeerd door tactische elementen. Deze focus op tactiek en de nieuwste technologieën leidt ertoe dat veel bedrijven het strategische marketing paard achter de tactische wagen spannen. In mijn werk bied ik graag tegenwicht aan de hype. Samen met klanten werk ik dan ook vooral op strategie en diagnose, voordat we überhaupt praten over ‘influencers’ en ‘podcasts’.

Aandachtsgebieden zijn: Marketing strategie o.a. merkpositionering, merkportfolio; marketing training o.a. consumer centricity, brand management; marktonderzoek o.a. brand tracking, concept testing.

De afgelopen jaren heb ik opdrachten gedaan voor RTL Nederland, DPG Media, Essent, Mobiel.nl, Accell Group en Yakult. Daarvoor heb ik vaste marketing rollen vervuld aan zowel agency zijde (Kantar Consulting, Interbrand) als aan klant zijde (PepsiCo, Philips).

Meer informatie

Frank Dikhoff

Ambassadeur
Frank-Dikhoff-The-AccelerationGroup

Meer over Frank Dikhoff

Na een studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit startte Frank in 1994 als marketing trainee bij Guinness in de UK. Vervolgens is Frank na commerciële MT functies bij Gillette & Pepsico in 2007 gestart als interim manager bij fabrikanten van consumentengoederen. Veelal commerciële management- of directie-posities bij grote bedrijven als Henkel, Disney, PPG, maar ook bij kleinere fabrikanten als Batavus en Elho.

Frank is analytisch & strategisch maar ook een no-nonsense verbindende doorpakker. Gedreven door groei (business & team) met simpele en efficiënte onderliggende processen. Frank wordt blij van het ontrafelen van complexe uitdagingen in simpele behapbare brokken. Hij voelt zich thuis in een dynamische omgeving.

Meer informatie

Neem contact op

 • Indien u gegevens invult via onderstaand contactformulier, vragen wij om uw persoonsgegevens. Om deze gegevens te mogen verwerken hebben wij uw toestemming nodig. Door op “Verzend” te klikken geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens voor de afhandeling van uw vraag/bericht. Omdat het belang van uw privacy ook voor ons groot is, hebben wij als The AccelerationGroup regels over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Deze regels vindt u terug in onze privacyverklaring.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoeken

Wilt u advies of heeft u een vraag?

Neem contact op met één van de partners. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Neem contact op