Door te luisteren naar onze klanten maar ook feedback te geven, zorgen wij ervoor dat iedereen in de nieuwe situatie weer zijn weg kan vinden. 

Door ons commercieel inzicht, overtuigingskracht en uitstekende sociale vaardigheden, begeleiden wij doelgericht de verandering in jouw bedrijf.

Dat doen we op pragmatische wijze, 10% strategie- 90% executie

Onze consultants en experts verdiepen zich in jullie organisatie om inzicht te krijgen in het commerciële potentieel en deze meetbaar te verbeteren.

De meeste van onze adviesopdrachten beginnen met een quick-scan onderzoeksfase. Dit is een mooi startpunt van een samenwerking, wij doen een analyse van de huidige as-is performance van jullie bedrijf middels interviews stakeholders en desk-research.

Dit onderzoek verdiept zich in thema’s als commercieel beleid (GET, KEEP, GROW), merkbeleid, marktbewerking, distributiebeleid, productportfolio, sales performance, commerciële organisatie enzovoorts.

We brengen de huidige situatie en resultaten van jouw bedrijf in kaart en doen een advies voor een verbeterplan met een concreet programma.

Uiteraard zijn wij vervolgens bereid dit verbeterprogramma met jouw organisatie te executeren.

We combineren onze capaciteiten op het gebied van commerciële strategie, digitaal, analyse, effectieve organisaties en change management om jouw bedrijf te helpen de volgende stap te maken en echt te versnellen.

 

Nieuwsgierig naar een quick-scan en commercieel verbeterplan?

Benieuwd naar een persoonlijke toelichting van onze diensten en ervaring, neem dan direct contact met ons op.

 

 

The AccelerationGroup Consultancy

Neem contact op

  • Indien u gegevens invult via onderstaand contactformulier, vragen wij om uw persoonsgegevens. Om deze gegevens te mogen verwerken hebben wij uw toestemming nodig. Door op “Verzend” te klikken geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens voor de afhandeling van uw vraag/bericht. Omdat het belang van uw privacy ook voor ons groot is, hebben wij als The AccelerationGroup regels over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Deze regels vindt u terug in onze privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoeken

Wilt u advies of heeft u een vraag?

Neem contact op met één van de partners. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Neem contact op