Wij pakken kansen en verzilveren die. Nee, is de stimulans om te kijken of er toch een oplossing is die op een onderbouwde manier in een ja kan veranderen. Altijd, goed luisterend naar wat een klant of prospect wilt. Wij zien oplossingen.

Wij leveren sales managers, consultants, business development managers en accountmanagers met jaren lange verkoopervaring. Onze interim salesmanagers zijn gewend om samen te werken met andere afdelingen en nemen ook die commerciële plannen en productplannen mee in de sales pitch.

Een sales manager of consultant heeft rechtstreeks invloed op het inkomsten genererende potentieel van een bedrijf. Het is gebruikelijk om aan te nemen dat iemand met het hoogste verkooprecord het meest in aanmerking komt voor de rol van verkoopmanager. Dat is echter verre van de waarheid.

De rol van sales heeft meer te maken met het vermogen om de verkoop te leiden en relatiebeheer. Maar ook deze relaties te begeleiden en te motiveren om de verkoopdoelen van een organisatie te bereiken of te overtreffen. Bedrijven waarderen verkoopmanagers die met succes kunnen voldoen aan hun doelstellingen voor klantenwerving en omzetgroei, terwijl ze het bedrijf innovatief en concurrerend houden. 

Interim sales is een bedrijfsdiscipline die is gericht op de praktische toepassing van verkooptechnieken en het beheer van de verkoopactiviteiten van een bedrijf. Het is een belangrijke zakelijke functie, aangezien de netto-omzet door de verkoop van producten en diensten en de daaruit voortvloeiende winst de meeste commerciële activiteiten drijft.

Neem contact met ons op om te sparren over de mogelijkheden voor jullie organisatie.

The AccelerationGroup Sales

Ben jij een sales manager of consultant en benieuwd naar wat The AccelerationGroup voor jou kan betekenen?

Kun jij inspelen op de behoefte, aanvoelen aan wat er nodig is en dat vertalen naar een passende deal?

De belangrijkste verantwoordelijkheid van een verkoop consultant is het voldoen aan de vastgestelde verkoopquota. Er wordt verwacht dat je bijdraagt aan de groei van het bedrijf door inzichten en analyses te gebruiken om datagestuurde besluiten te nemen.

Ben jij iemand die: de verkoopdoelen vast stelt op basis van de doelstellingen van een bedrijf en het kaliber van een verkoopteam. Plan en voer jij verkoopstrategieën uit die de potentie hebben om bedrijfsgroei te stimuleren? Dan zoeken we jou!

Neem contact met ons op.

The AccelerationGroup Sales manager

Neem contact op

  • Indien u gegevens invult via onderstaand contactformulier, vragen wij om uw persoonsgegevens. Om deze gegevens te mogen verwerken hebben wij uw toestemming nodig. Door op “Verzend” te klikken geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens voor de afhandeling van uw vraag/bericht. Omdat het belang van uw privacy ook voor ons groot is, hebben wij als The AccelerationGroup regels over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Deze regels vindt u terug in onze privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoeken

Wilt u advies of heeft u een vraag?

Neem contact op met één van de partners. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Neem contact op