Projecten

We streven naar een commerciële acceleratie voor jouw bedrijf en haar mensen. Elk team, interim of aangeworven, waarmee we werken, heeft een trackrecord van hoge expertise. Wij werken voor marktleiders in Telecom, Gezondheid, ICT, Financiën, Retail, Energie, Consumptiegoederen en Mobiliteit/ Automotive.

Media Pensioen Diensten – MPD: Vernieuwen en verbeteren van de communicatie

In deze case is The AccelerationGroup gevraagd om haar te helpen bij de complete vernieuwing en waar mogelijk verbetering van haar telefonische bereikbaarheid.

Lees meer

Sepa Green Energy: Groei middels het Business Partner Programma

In deze case is The AccelerationGroup gevraagd om bij Sepa Green Energy een groei te realiseren middels de business partners.

Lees meer

Consultancy Automotive: 10 dagen, 10 stappen

In deze case is The AccelerationGroup is in deze consultancy opdracht gevraagd om bij een Automotive bedrijf een scan te doen en advies uit te brengen over de continuïteit.

Lees meer

Cortina: Turnaround missie met succes

In deze case is The AccelerationGroup gevraagd om bij Cortina een turnaround te realiseren.

Lees meer

Timing: Integratie managementopdracht bij de merger met In Person

In deze case is The AccelerationGroup gevraagd om na de merger van Timing en In Person het integratieprogramma op te zetten en de implementatie te begeleiden.

Lees meer

VodafoneZiggo: Hoger rendement indirecte distributie.

In deze case is The AccelerationGroup gevraagd om bij VodafoneZiggo de commerciële focus te waarborgen.

Lees meer

Royal FloraHolland: Reorganisatie en een nieuw Commercieel Model

In deze case is The AccelerationGroup gevraagd om een reorganisatie en een nieuw commercieel model te implementeren binnen Royal FloraHolland.

Lees meer

Fast Forward Wheels: Ontwikkeling van een wereldwijde groeistrategie

De ontwikkeling en executie van een wereldwijde groeistrategie inclusief herpositionering voor Fast Forward Wheels, onderdeel van AGU BV. Een high-end racefiets carbon wiel merk met wereldwijde distributie.

Lees meer

VodafoneZiggo creëert partner-en klantbeleving

VodafoneZiggo introduceert een digitaal platform met een selfservice propositie voor haar business partners én een zeer flexibele productpropositie voor haar MKB klanten.

Lees meer

Vodafone & Ziggo versterken positionering

Met als doel dat de Vodafone en Ziggo business partners kunnen groeien en relevant kunnen blijven met de unieke combinatie van Vodafone en Ziggo.

Lees meer

M7 Group: Een krachtige (commerciële) turn around

Het doel was om alle primaire commerciële parameters weer in het groen te krijgen, de parameters op acquisitie, development en churn.

Lees meer

ING: Intensieve begeleiding on the job

Het doel was om per vestiging van de klant met een planmatige, doordachte en intensieve aanpak te komen tot een aantoonbare stijging in de verkoop van toegevoegde waardediensten.

Lees meer

Zoeken

Wilt u advies of heeft u een vraag?

Neem contact op met één van de partners. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Neem contact op