Door meerdere aan elkaar gerelateerde projecten een concreet en afgerond product te verzorgen behalen wij met onze programmamanagers succesvol de centrale, overall doelstelling.

 

Wij leveren de programma managers die programma’s beheren waar het draait om een of meerdere complexe doelstellingen die behaald moeten worden.

 

Er zijn meerdere, aan elkaar gerelateerde projecten nodig om die grotere doelstelling te behalen. De juiste persoon voor de job is de programmamanager.

De programmamanager behoudt het overzicht, verdiept zich in de data en kijkt of de projecten goed verlopen en of de doelstellingen realistisch en haalbaar blijven. Ook stuurt de programmamanager de projectmanagers aan en houdt zij/hij contact met de leidinggevenden en/of opdrachtgevers over de voortgang.

De programmamanager zorgt dat alle projecten conform doelstellingen, budget en planning afgerond zijn en koppelt de resultaten terug naar de opdrachtgevers/leidinggevenden.

Als de doelstellingen zijn behaald, zit de taak als programmamanager er ook op. In de laatste fase wordt ervoor gezorgd dat de uitkomsten goed worden overgedragen aan het team die de werkzaamheden overnemen. Er is een concreet einde.

Wij hebben in ons netwerk meerdere succesvolle interim programma management consultants.

Neem contact met ons op om te sparren over de mogelijkheden voor jullie organisatie.

The AccelerationGroup Productmanager team

Ben jij een programma management consultant en benieuwd naar wat The AccelerationGroup voor jou kan betekenen?

Een van de meest belangrijke vragen die beantwoord moet worden door de interim programmamanager is: Wat is het overkoepelende doel van alle projecten die samen het programma vormen waar jij de leiding over hebt?

De planning maken, het verwerken en toepassen van data, de juiste mensen om je heen verzamelen, ervoor zorgen dat de projecten gestart kunnen worden. Samen met de projectmanagers, projectleiders of projectcoördinators van de afzonderlijke projecten zorgen jullie voor een goed afgerond project.

Ben jij super georganiseerd en heb je al meerdere programma’s succesvol opgeleverd? Dan zoeken we jou!

Neem direct contact op.

The AccelerationGroup Programmamanager

Neem contact op

  • Indien u gegevens invult via onderstaand contactformulier, vragen wij om uw persoonsgegevens. Om deze gegevens te mogen verwerken hebben wij uw toestemming nodig. Door op “Verzend” te klikken geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens voor de afhandeling van uw vraag/bericht. Omdat het belang van uw privacy ook voor ons groot is, hebben wij als The AccelerationGroup regels over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Deze regels vindt u terug in onze privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoeken

Wilt u advies of heeft u een vraag?

Neem contact op met één van de partners. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Neem contact op