Het associateship bij TAG: business, kennis en fun

Associate zijn bij the AccelerationGroup…het is een leuke term, maar wat houdt het eigenlijk in en waarom zou je associate willen worden. Voor Robin Hattink, associate sinds 2020, was dat duidelijk:

Samenwerken met gelijkgestemden noem ik het, en dat zie ik nog steeds zo. We zijn een club van professionals met een mindset die is gericht op het oplossen van problemen waar organisaties mee worstelen. Van heel uiteenlopende aard, maar qua drijfveer komt het altijd neer op daadkrachtig executeren.

Voornamelijk bewegen we ons in het commerciële domein. Gericht op de klant, ontwikkelen we processen en werkwijzen om de klanttevredenheid te verhogen en de sales te versnellen. Deze kennis hebben we in vele bedrijven mogen ontwikkelen al vele jaren lang en in diverse rollen. Van marketing tot sales, van product tot service.

Wat geef je aan en krijg je uit het associateship?

Ik vind het belangrijk om gezelligheid te ervaren. Als zelfstandige werk je veelal zelfstandig :-)…maar dat hoeft binnen dit model dat we bij the AccelerationGroup  hanteren dus niet te betekenen dat je het alleen hoeft te doen. Wij staan elkaar bij, geven elkaar steun en beantwoorden vragen op zaken waar we tegenaan lopen. Met elkaar hebben we een enorme bak aan ervaring, wat uiteindelijk zorgt voor een versnelling van de opdracht die je doet, maar ook voor lol met elkaar.

Belangrijk daarbij is dat we klantproblemen vanuit diverse hoeken kunnen oplossen door een team van mensen aan te bieden op een omvangrijk C-level probleem dat er ligt. Niets is ons vreemd. We doen reorganisaties en nieuwe productintroducties. We stroomlijnen processen en afdelingen waar dat nodig is. We zetten ons ook op interim-basis neer als er tijdelijk een directeur, manager of team lead nodig is.

Voor wie is het associateship geschikt vind je?

Voor zelfstandigen die hun max enigszins hebben bereikt en die hun plafond hoger willen leggen. We zijn op zoek naar mensen die zowel business, kennis als fun bijeen willen brengen. Deze cocktail smaakt meestal naar meer.

Wat voor een type personen zijn aangesloten als associate, zou jij zeggen?

Over het algemeen zijn wij allen verbinders, die de materie of kennis als drijfveer hebben in hun dagelijkse bezigheden. Ik kwalificeer mijzelf daarnaast als iemand die graag ‘bouwt’, aan teams, mensen, processen en uiteindelijk vernieuwende ‘groei-pockets’ zoals ik het wel eens noem. Onze kennis loopt uiteen van marketing- tot communicatieprofessional, van Telecom tot Energy. Juist die omvang van de disciplines maakt ons sterk.

Kom kennismaken

Benieuwd naar onze club, neem dan gerust contact met op voor meer informatie en/ of een kennismaking: info@accelerationgroup.nl

 

Robin Hattink

Neem contact op met Robin Hattink voor meer informatie over commerciële projecten.