We zijn live met de 2.0 versie van onze website. Na een paar weken hard werken en toewijding, zijn we verheugd om officieel de lancering van onze nieuwe website te delen.

Bezoekers kunnen vanaf nu gemakkelijker informatie vinden over hoe wij klanten kunnen helpen met onze diensten en oplossingen, zoals onze programma’s, consultancy, interim en recruitment services. Ook zijn onze “best practices” in de projecten pagina duidelijker aanwezig, in deze klant cases kan de lezer zien welke waarde en resultaten The AccelerationGroup voor elke klant heeft gerealiseerd.

De nieuwe website is visueler, interactiever en geeft betere toegang tot webpagina’s. Ook kunnen bezoekers in onze artikelen sectie handige kennis artikelen, nieuwsberichten, klant successen en downloadbare whitepapers vinden.

De website heeft een opgefrist uiterlijk, verbeterde navigatie en een handvol functies die de algehele ervaring effectiever maken op desktop, mobiel en tablet.

We willen webdeveloper Wim Wessels en de designers van Lefhebbers bedanken voor de tijd en energie die zij hebben gestoken om deze site te maken tot wat het is.

Zelf een nieuwe website opzetten? Associate Odile Kransky-Jans kan jouw bedrijf helpen als interim project manager op het gebied van Go2Market marketing en web projectmanagement.

Voor vragen, suggesties, feedback of opmerkingen kun je contact met ons opnemen.

Odile Kransky-Jans

Neem contact op met Odile Kransky-Jans voor meer informatie over commerciële projecten.