Per 1 januari 2019 is Pieter Plaisier gestart als Partner bij The AccelerationGroup. Samen met de bestaande partners zal hij enthousiast bouwen aan de verdere groei van de organisatie. Pieter woont in Naarden en is getrouwd met Titia waarmee hij drie dochters en een zoon heeft.

Pieter is na zijn studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) gestart bij KPN. Vervolgens is hij na verschillende sales- en marketing functies bij Telfort, marketing directeur XS4ALL geworden. Daarna voor KPN een aantal snelgroeiende glasvezelproviders overgenomen en geïntegreerd en tot 2017 als directeur regionale marketing werkzaam geweest.

Zijn expertise en interesse liggen bij commerciële strategie vertalen naar executie, (digitale) transformaties vormgeven en overnames doen inclusief integratie ervan. En altijd vanuit een ‘together is better’-gedachtegoed, sterke teams bouwen en een goede samenwerking.

Naast zijn klantprojecten bij The Acceleration Group is Pieter maatschappelijk actief bij een tweetal Goede Doelen (RvT van MaagLeverDarm Stichting en het Bestuur van ReachAnother Foundation) en zit hij in de Raad van Advies van Gradient

Pieter: “Ik heb heel veel zin om als ondernemer, adviseur en interim manager van toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten, mooie projecten op te zetten en succesvol uit te voeren. Ik zie er naar uit om met het voltallige team van The Acceleration Group onze business en reputatie de komende jaren sterk uit te bouwen.”