Robin Hattink zijn carrière begon meer dan 20 jaar geleden binnen de telecom-, internet-, mobiele en tv-dienstensector.

Door het bouwen van sterke organisaties wordt het beste in Robin naar boven gehaald. Intern extreem goed worden om extern marktleider te worden.

Met een stevige trackrecord kan Robin organisaties helpen om met alle afdelingen en bedrijfsonderdelen binnen een organisatie samen te werken en zo om het beste uit het geleverde product / de dienst te halen.
Met zijn creativiteit, deskundigheid en persoonlijkheid is Robin een fijne aanwinst!

Bekijk Robin zijn gehele interview hier:

Waarom The AccelerationGroup?

The AccelerationGroup staat voor commerciële versnelling, dat heeft het bedrijf al bereikt bij diverse soorten bedrijven en verticals in Nederland. Reorganisaties heeft The AccelerationGroup ook geleid om zo de commerciële versnelling te bereiken en dat leid altijd tot een win-win.

Dat is goed voor het bedrijf omdat ze eerder tot de omzet komen of het rendement genereren en het is goed voor The AccelerationGroup.

Deze aanpak zegt ook iets over Robin. Hij heeft al twintig jaar ervaring in het vervullen van verschillende functies in vast dienstverband en interim posities. Het liefst met betrekking tot commerciële groei hij is altijd opzoek om een bedrijf van binnenuit sterker te maken. Dit doet hij door goede teams vast te stellen, hoge motivatie en een winnaarsmentaliteit te stimuleren en ook daarin de win-win bij bedrijven te realiseren.

Robin zijn ondernemende aanpak en eigen winnaarsmentaliteit goed bij The AccelerationGroup past en visa versa!

Robin Hattink

Neem contact op met Robin Hattink voor meer informatie over commerciële projecten.