Op 1 september 2021 bestaan wij 15 jaar! Al 15 jaar heeft de AccelerationGroup als doel commerciële prestaties bij bedrijven te verbeteren. Met als motto 10% Plan, 90% Executie.

Reden voor een feestje! Afgelopen donderdag hebben wij een event georganiseerd in samenwerking met Wajer Yachts. In twee shifts hebben wij met onze klanten geaccelereerd op het water en getoast op ons jubileum.

We willen graag onze klanten waaronder Jilles Limburg van KPN,
Pieter Verbrugghe van Gamma, Jorgen Botermans van Umbrella Group, Theo Berntzen van Sepa Green Energy BV, Mark van der Vlies van ABN AMRO Bank N.V, Niels Molewijk van Karmijn PE, Gaby ter Keurs van Open Dutch Fiber, Jasper van Orden van HBM Machines B.V.Steven van Schilfgaarde van Royal FloraHolland, John van Vianen van VodafoneZiggoJoost Wijermars van VodafoneZiggo, Paul Naastepad van Eurofiber, Monique Schutrups van Equilar, Jan Willem Stapel HBM Machines B.V. en Mark Monteiro van Invacare Nederland voor het vertrouwen in ons door de jaren heen.

In het bijzonder willen wij Inge Vermeulen en Reinier van Herel bedanken voor het faciliteren van de waanzinnige Wajer boten.
Op naar de volgende 15 jaar!

 

TAG 15 jaar-1 TAG 15 jaar-2 TAG 15 jaar-3 TAG 15 jaar-4

Fedor Hoevenaars

Neem contact op met Fedor Hoevenaars voor meer informatie over commerciële projecten.

Pieter Plaisier

Neem contact op met Pieter Plaisier voor meer informatie over commerciële projecten.