Zoek

Wilt u advies of heeft u een vraag?

Neem contact op met één van de partners. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Over ons

The AccelerationGroup werkt met een vast team van experts die elkaar aanvullen op de verschillende domeinen binnen de commerciële waardeketen. We werken samen voor onze opdrachtgevers waarbij we onze ervaringen en kennis delen voor het beste resultaat. Naast ons vaste team beschikken we over een netwerk van de top commerciële professionals en specialisten die wij inzetten op projecten waarvan zij aantoonbaar de expertise voor in huis hebben.

Fedor Hoevenaars

Partner The AccelerationGroup

Na het afronden van zijn studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus universiteit startte Fedor zijn carrière als managementtrainee bij Exact Software en groeide in korte tijd tot manager van diverse commerciële teams.

Na zijn carrière bij Exact heeft Fedor een functie bekleed als marketingmanager bij een internet startup. Na een korte uitstap naar de mediawereld is Fedor gestart als salesmanager in de Telecom Sector bij BT en is doorgegroeid tot directielid binnen Tele2 Nederland.

Begin 2017 kwam de kans om een lang gekoesterde droom in vervulling te laten gaan te starten als ondernemer binnen een team van andere commerciële talenten bij The Acceleration Group.

Commercial Strategy

Martine Melis

Partner The AccelerationGroup

Na afronding van een studie bedrijfseconomie is Martine gestart als managementtrainee en heeft gedurende haar loopbaan alle domeinen binnen commercie doorlopen zowel binnen de lijn als aan de advieskant. Martine is werkzaam geweest bij British Telecom, ABN-AMRO, Accenture, Salesforce en Platform161. Daar heeft zij een breed spectrum aan verschillende commerciële management rollen vervuld en daarbij meerdere sales, marketing en digitale transformaties begeleidt.

Martine is als partner toegetreden tot The AccelerationGroup in 2018. Martine is gespecialiseerd in commerciële transformaties, interim-management en go-to market strategie. Kenmerkend voor haar aanpak is het vertalen van strategie naar executie, het inzetten van verandering en mensen te verbinden.

Commercial Strategy

Frank van der Heijden

Partner The AccelerationGroup

Na het afronden van zijn opleiding Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit heeft Frank in meerdere organisaties gewerkt, waaronder 2 startups en 2 multinationals.
Van 2006 tot 2016 heeft Frank gewerkt voor Vodafone Nederland onder andere als Manager Distribution management and special projects, Head of consumer fixed en manager Corporate Strategy & CSR.

In 2016 is Frank als partner toegetreden tot The Acceleration Group.

Interim management

Guido Boosten

Partner The AccelerationGroup

Na zijn studie aan de Hoge Hotelschool Maastricht startte Guido in de hotellerie als Marketing Sales Manager. Vandaar uit rolde hij in de conceptontwikkeling voor middelgrote bedrijven in zowel logistiek als horeca. Guido werkte vervolgens in commerciële management rollen bij grote corporates als Coca-Cola en Vodafone terwijl hij zijn internationale MBA afrondde. Vervolgens was hij betrokken bij en verantwoordelijk voor de hele distributieketen van DuraCar, een elektrische autofabrikant. Vanaf 2011 heeft Guido 7 jaar bij Achmea gewerkt en was hij o.a. verantwoordelijk voor de nieuwe dienstverlenende businessline Centraal Beheer Open.

Commercial Strategy

Christine Edelman

Partner The AccelerationGroup

Christine is tussen 2000 en 2015 werkzaam geweest bij KPN waar ze zeer succesvol een aantal senior functies heeft vervuld in zowel consumenten- als zakelijke markt, waarvan de laatste 10 jaar op MT-niveau. Sinds 2017 verrijkt ze haar kennis en ervaring met interim– en consultancy opdrachten in de B2B markt en heeft zich aangesloten bij The AccelerationGroup.

Christine heeft meer dan 20 jaar ervaring in business management en is gespecialiseerd in products, marketing, indirecte distributie, sales en management, nieuwe proposities en businessmodellen.

Christine is doortastend, stevig, direct, praktisch en hands-on. Excellent in executie. Sociaal vaardig en attent. Sterk in het ontwikkelen en uitvoeren van plannen voor korte en lange termijn met een pragmatische, doel-actiegerichte instelling.

Interim management

Jacco Zijderveld

Partner The AccelerationGroup

Jacco is gestart als militair bij een van de speciale eenheden van de Krijgsmacht. Door diverse uitzendingen heeft hij snel ervaren wat crisismanagement en met elkaar resultaat behalen echt inhoudt. Na zijn militaire periode is hij overgestapt naar het bedrijfsleven waar hij o.a. bij Pon in diverse directie functies heeft gewerkt. Hij heeft in zowel de corporate omgeving, als in kleinere MKB werkmaatschappijen (AGU) en Joint Ventures (met Stern NV en ANWB) eindverantwoordelijke functies bekleed.

Jacco is altijd gevraagd om groei te realiseren op plekken waar dat echt nodig was, de zogenaamde ‘Mission Impossibles’. Veel ervaring in performance verbeteringen in Retail, Sales & Marketing.
Jacco heeft zich in juni 2018 aangesloten bij The AccelerationGroup

Commercial Strategy

Sven Fremeijer

Partner The AccelerationGroup

Sven kan worden omschreven als een gedreven doorpakker met een ijzersterk netwerk. Sven heeft verschillende (interim) managementfuncties gehad bij o.a. Daimler, Samsung, Dell, De Persgroep en DTG.

Sinds 2013 werkt Sven samen met de The Acceleration Group als consultant op opdrachten waar we werken aan commerciële transities, commerciële projecten voor o.a. Vodafone, ING, WSP Amsterdam, UW Utrecht, SNS bank, Mediamarkt, Online.nl, Ministerie van Binnenlandse zaken.

Een zeer uitgebreid netwerk van partners binnen The Acceleration Group is daarbij onontbeerlijk.

Interim management

Pieter Plaisier

Partner The AccelerationGroup

Na zijn studie Bedrijfseconomie aan de EUR is Pieter gestart bij KPN. Vervolgens is hij na verschillende commerciële functies bij Telfort marketing directeur XS4ALL geworden. Daarna voor KPN een aantal snelgroeiende glasvezelproviders overgenomen en geïntegreerd en tot 2017 als directeur regionale marketing werkzaam geweest. Expertise en interesse liggen bij commerciële strategie/ executie en overnames/ integratie. Pieter is in 2019 toegetreden als partner bij The Acceleration Group om te bouwen aan onze verdere groei. 

Commercial Strategy

Joost Wijermars

Ambassadeur The AccelerationGroup

Na het afronden van zijn studie Informatica, elektrotechniek aan de Technische Hogeschool Enschede en technische bedrijfswetenschap en aan de Universiteit Groningen is hij zijn carrière gestart bij KPN. Bij KPN is hij van Keten manager doorgegroeid naar programma-manager binnen Sales & Marketing en heeft zijn carrière bij KPN afgesloten als Directeur Sales & Distributie bij Telfort Zakelijk. Zijn specialisme is het oplossen van complexe vraagstukken binnen de distributie-strategie van bedrijven. Joost heeft van 2016 tot 2019 de rol van Managing Partner vervuld bij The AccelerationGroup.

Joost is ambassadeur van The Acceleration Group.

Commercial Strategy