Wie kent het niet … 80% van de business wordt gedaan door 20% van de business partners

Of laat het 70-30 zijn. Hoe behoud je nou je toppers en creëer je groei voor de lange termijn? Een gefaseerde aanpak met een kwalificatie van al je partners en een strak professioneel gedifferentieerd programma voor je top 20% is de sleutel. Dit natuurlijk naast een aantal strategische nieuwe partners aan boord halen.

Wij hebben al vele opdrachtgevers mee geholpen waaronder Essent, VodafoneZiggo, Gamma, Sepa Green Energy.

We hebben (bijna) alles al eens een keer gedaan en uitgedacht, dus met deze kennis maken we snelheid en hoeven we niet het wiel helemaal uit te vinden.

Groei door samenwerking met de juiste businesspartners

Als je kernvraag is: ‘Hoe realiseren we extra groei in de samenwerking met onze businesspartners?’ is onze aanpak zeker aan te bevelen. Het resulteert in meer en langer behoud van je belangrijkste partners, meer business vanuit je groeidiamanten, afscheid nemen van slecht renderende partners en groei door nieuwe handelspartners aan te trekken. 

 

The AccelerationGroup: Succesvol Partner Programma

Ingrediënten voor een succesvol Partnerprogramma

Neem contact op

  • Indien u gegevens invult via onderstaand contactformulier, vragen wij om uw persoonsgegevens. Om deze gegevens te mogen verwerken hebben wij uw toestemming nodig. Door op “Verzend” te klikken geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens voor de afhandeling van uw vraag/bericht. Omdat het belang van uw privacy ook voor ons groot is, hebben wij als The AccelerationGroup regels over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Deze regels vindt u terug in onze privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoeken

Wilt u advies of heeft u een vraag?

Neem contact op met één van de partners. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Neem contact op