Na een vliegende start bij KPN is Pieter, na het bekleden van verschillende commerciële functies bij Telfort, marketing directeur bij XS4ALL Internet BV geworden. Daarna is hij terug gegaan naar KPN en heeft hij o.a. een aantal snelgroeiende glasvezelproviders overgenomen en geïntegreerd. In 2018 heeft Pieter, voordat hij bij TAG kwam, bij een start-up gewerkt die gespecialiseerd is in e-logistics middels passagiersvluchten.

Pieter zijn expertise en interesse liggen bij commerciële transformatie, go-2-market plan + executie en integratie na overnames.

Waarom The AccelerationGroup?

Tijdens zijn studie economie heeft Pieter in Amerika marketing gevolgd. In zijn carrière is hij daar in door gegaan en heeft hij met name in Telecom verschillende commerciële management functies bekleed in sales en marketing, en als eindverantwoordelijke in commercie.

Toen Pieter bij Telefort aan het werk was had hij contact met een diverse collega’s van The AccelerationGroup waarvan een aantal nog actief zijn. Ze hebben contact gehouden en uiteindelijk heeft hij besloten om zich aan te sluiten bij The AccelerationGroup.

Pieter heeft juist voor The AccelerationGroup gekozen omdat hij de diversiteit in opdrachten bij verschillende klanten, maar ook in verschillende branches als een verrijking ervaart.

Zo zit Pieter nu bij een kleinere energiebedrijf die zich richt op de zakelijke markt die zich richt op agenten en nieuwe agenten. Daarnaast is hij ook actief bij een gezondheidsbedrijf dat zich bezig houdt met het produceren van scootmobielen, rolstoelen en speciale bedden. Daar is Pieter met het team aan het kijken hoe hij van een meer productgerichte organisatie naar een  meer service gerichte organisatie kan bewegen.

De diversiteit spreekt Pieter aan en hij hoopt dat hij bij de verschillende opdrachtgevers van de diverse branches de verfrissende kijk van outside in ook van toegevoegde waarde te zijn.

Pieter Plaisier

Neem contact op met Pieter Plaisier voor meer informatie over commerciële projecten.