Resultaten voor

(156)
Filter

Account / Projectmanager @ Delta Light

Micro-momenten in de customer journey

Door de komst van digitale marketing zijn customer journeys niet meer zo lineair en eenvoudig als daarvoor. En hoewel dit allang niet meer een nieuwe sector is, blijft het een uitdaging om te begrijpen wat een verkoop triggert. Het consumentengedrag verandert continu en vraagt ook van bedrijven een voortdurende aanpassing om relevant te blijven. Een concept dat in deze context belangrijk is geworden, zijn micro-momenten; cruciale momenten in de klantreis die het succes of falen van een merk kunnen bepalen. Wat zijn dit voor momenten en hoe benut je ze als bedrijf om een optimale klantbeleving te creëren?

Go-to-market programma

Partner Programma: bouw een succesvol indirect verkoopkanaal

Wie kent het niet, 80% van de business via het indirecte kanaal wordt gedaan door 20% van je businesspartners. Of laat het 70%-30% zijn. Hoe kun je toch structureel groeien in je partnerkanaal? Hoe behoud je je toppers, creëer je groei in de longtail en schoon je de niet renderende? Een gefaseerde aanpak met een kwalificatie van al je partners en een strak gedifferentieerd programma is de sleutel. Net als een aantal strategische, nieuwe partners aan boord halen.

Partner Programma: een succesvol indirect verkoopkanaal

Het associateship bij TAG: business, kennis en fun

Associate zijn bij the AccelerationGroup...het is een leuke term, maar wat houdt het eigenlijk in en waarom zou je associate willen worden. Voor Robin Hattink, associate sinds 2020, was dat duidelijk.

Senior Sales Consultant @ Horizon Telecom

Sales Director @ MarketResponse

Purpose follows Business of Business follows purpose?

Purpose follows business of Business follows purpose..twee woorden in een andere volgorde; wat komt er eerst voor succesvol ondernemerschap? De laatste jaren merk ik een verandering in denken hierover, bij mezelf en veel organisaties die écht met de toekomst bezig zijn. Het is Purpose waarmee het allemaal begint.

Écht datagedreven werken: van data naar acceleratie

Datagedreven werken is niet meer weg te denken tegenwoordig. Al zien we dat nog maar weinig merken écht datagedreven werken. Samen met onze partner Marketresponse doen we dat wel al succesvol voor een aantal klanten. Vanuit data een go-to-market ontwikkelen of een commerciële versnelling realiseren.

Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Lees dan snel verder en bekijk ook even deze video van MarketResponse.

Ben je een manager of een leider?

Als je manager bent, dan heb je de leiding over een team. Maar ben je dan ook automatisch een leider? En wat is het verschil met een manager? We duiken in enkele belangrijke verschillen en overeenkomsten en waarom het belangrijk is om het onderscheid te weten.

Effectieve teams: de sleutel tot succes

Effectieve teams vormen het fundament van succesvolle organisaties. Maar wat maakt een team effectief? Wij noemen 5 belangrijke facetten.

Hoe maak je jouw cv nu echt relevant?

Wil je jouw cv echt relevant maken? Wij geven ideeën en tips om op te vallen tussen de concurrentie. Check vooral de vernieuwende ideeën en til jouw cv een niveau hoger.

Het klantvriendelijkste bedrijf van 2023

Op donderdag 11 mei werd door onze partner MarketResponse het event ‘het klantvriendelijkste bedrijf van 2023’ gehouden in Utrecht. Op het zeer goed bezochte event werden de klantvriendelijkste bedrijven uit 10 branches bekendgemaakt en ook een overall winnaar. Die laatste geven we meteen maar prijs, als je dit nog niet had meegekregen: de Efteling.

ChatGPT: hoe kan het jouw bedrijf of dat van je klant helpen?

In een handomdraai een scherpe pitch creëren, een profielomschrijving voor een vacature of een marktanalyse van de energiemarkt. ChatGPT doet dat in een aantal seconden voor je, zo leerden wij onlangs tijdens een workshop ChatGPT. Het is dan ook niet gek dat ChatGPT in slechts drie dagen tijd al één miljoen gebruikers had. Maar concreet: hoe kan Chat GPT jouw bedrijf of dat van je klant helpen?

Waarom voegt business development waarde toe aan jouw bedrijf?

Sales en Marketing zijn niet weg te denken uit de meeste bedrijven. Iedereen weet wat ze doen en waarvoor deze afdelingen staan opgesteld. Maar hoe zit dat met de afdeling Business Development? Waarom voegt business development waarde toe aan jouw bedrijf?

Verkopen = Helpen kopen

“Kan The AccelerationGroup een Soft Skill Sales training organiseren voor onze hele verkooporganisatie?” Via onze klant en goede relatie Prodrive, die o.a. automotive producttrainingen geeft, kwam Mitsubishi Motor Sales Nederland (MMSN) met deze mooie brede vraag.

7 kwaliteiten van toekomstgerichte leiders

De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit en wordt steeds complexer. Dat maakt het lastiger voor bedrijven om goede resultaten te boeken. Wij noemen 7 kwaliteiten van toekomstgerichte leiders om met deze uitdagingen om te gaan.

Wat bepaalt eigenlijk het succes van datagedreven werken?

De analyse van data geeft de inzichten waar zaken verbeterd of aangepast moeten worden. In de praktijk blijkt echter dat bij veel bedrijven nog steeds veel gebeurt op basis van intuïtie. Wat is succesvol datagedreven werken?

Suzanne van Dooren

Martijn Brandhorst

5 business trends voor 2023

Welke trends hebben veel impact op bedrijven in 2023? Wij noemen 5 kanshebbers, zonder volledig te willen zijn.

Klantbehoud: Pragmatisch Model

Wij hebben vanuit The Acceleration Group een pragmatisch model voor klantbehoud opgezet. Daarbij gaan we ervan uit dat klantbehoud een multi-disciplinair spel is en niet alleen een feestje van Klantcontact of Marketing.

Hoe pak je b2b sales goed aan? Van MQL via SRL en SQL naar klant

Het blijft toch vaak onduidelijk in een marketing/sales organisatie wanneer een lead MQL, SRL of SQL is. Hoe pak je b2b sales goed aan? Van MQL via SRL en SQL naar klant.

9 recruitment blunders die je niet hoeft te maken

84% van de mensen die we plaatsen zit er langer dan 1 jaar en maakt zelfs promotie. Om je op weg te helpen en ook dit succes te hebben (en houden) met recruitment delen we graag 9 recruitment blunders die je niet hoeft te maken.

4 onderdelen van een effectief b2b loyaliteitsprogramma

Loyaliteitsprogramma’s voor consumenten zijn er legio van. Maar hoe zit dat met b2b? 4 onderdelen van een effectief b2b loyaliteitsprogramma.

Ook jij kunt in 7 stappen marketing automation op zetten

In deel 1 gaven we 7 redenen om te starten met marketing automation. Heb je de keuze inmiddels gemaakt en wil je ermee aan de slag? Lees verder.

Marketing automation: 7 redenen waarom je niet zonder kan in 2023

Marketing automation de zoveelste trend die zijn reputatie niet waarmaakt? Zeker niet! Lees verder in deze 7 redenen.

Wat is nu eigenlijk data science?

Wat is nu eigenlijk data science? Data, het lijkt wel het toverwoord van deze eeuw. Maar met alleen data kom je er uiteraard niet.
Graag delen we onze inzichten hoe dit toe te passen in de vorm van 3 tips.

Krappe arbeidsmarkt … wij vinden kwalitatieve kandidaten. Wil je weten hoe?

Hoe vindt The AccelerationGroup Recruitment WEL de juiste beschikbare kandidaten in de krappe markt?
Graag delen we onze resultaten, dit puur ter onderbouwing dat onze unieke aanpak daadwerkelijk aanslaat...

Odile Kransky-Jans

Associate The AccelerationGroup

Neem contact op met Fedor

Wilt u advies of heeft u een vraag?

Neem contact op met één van de partners. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Zoeken

Wilt u advies of heeft u een vraag?

Neem contact op met één van de partners. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Neem contact op