Zoek

Wilt u advies of heeft u een vraag?

Neem contact op met één van de partners. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Cases

The AccelerationGroup heeft afgelopen 13 jaar commerciële transitie programma’s (be)geleid bij een groot aantal klanten. Hoewel de projecten uiteenliepen, hadden ze één ding gemeen: er werden aantoonbare resultaten mee behaald! Hieronder een beschrijving van een aantal van deze projecten;

VodafoneZiggo creëert een memorabele partner-en klantbeleving

VodafoneZiggo introduceert een digitaal platform met een selfservice propositie voor haar business partners én een zeer flexibele productpropositie voor haar MKB klanten.

Ontwikkeling en executie van een wereldwijde groeistrategie

Ontwikkeling en executie van wereldwijde groeistrategie inclusief herpositionering voor een Nederlandse productie organisatie in de high-end fietsbranche met wereldwijde distributie.

Vodafone & Ziggo versterken positionering naar partners

Met als doel dat de Vodafone en Ziggo business partners kunnen groeien en relevant kunnen blijven met de unieke combinatie van Vodafone en Ziggo.

Een krachtige (commerciële) turn around

Het doel was om alle primaire commerciële parameters weer in het groen te krijgen, de parameters op acquisitie, development en churn.

Ontwikkelen nieuwe proposities en concurrerende distributie aanpak

Doormiddel het opstellen van een nieuwe distributiestrategie moet deze speler in staat zijn om effectief marketing en sales te bedrijven, zonder dat het veranderen van de strategie afleidt van de huidige prestaties.

Aantoonbare verhoging van de afzet door intensieve begeleiding on the job

Het doel was om per vestiging van de klant met een planmatige, doordachte en intensieve aanpak te komen tot een aantoonbare stijging in de verkoop van toegevoegde waardediensten.

Nieuwe account aanpak voor acquisitie

Het doel was om door aanpassingen van de organisatie en het samenvoegen van teams multidisciplinaire klant teams te introduceren gericht op segmenten en klanten.

Van volume naar toegevoegde waarde

In volwassen markten komt er een moment dat de marges voor alle partijen onder druk komen te staan.

Acceleratie Cloud Sales bij Telecom-ICT-dienstverlener (B2B)

In de zomer van 2015 riep een grote telecom-/ICT-dienstverlener de hulp in van The AccelerationGroup

Lead Management en Marketing Automation

Eind 2017 besloot het B2B Marketing-team om 2 pilots Marketing Automation pilots te initiëren.

Het Headhunten van twee ‘Business Development Managers‘ voor Reviva Groep

Reviva is de leverancier van de ultieme klantreis in de B2C logistiek. Deze zogenaamde ‘last mile’ optimaliseren is het specialisme  en onderscheidend vermogen.